Haber

Brezilya, 31. Fisu Dünya Üniversite Oyunlarına 250 Kişilik Heyet Gönderecek

Mart ayındaki Delegasyon Liderleri Toplantısı’nın ardından Chengdu’ya ikinci ziyaretini gerçekleştiren Brezilya heyetinin başkan yardımcısı Alessandro, “Chengdu’daki maçlar başarılı bir şekilde yapılacak ve Brezilyalı sporcuların iyi mücadele etmesini umuyorum” dedi.

Çin’in güneybatısındaki Sichuan eyaletinin merkezi Chengdu’da düzenlenecek 31. FISU Dünya Üniversite Oyunlarına katılacak Brezilya heyetinin ilk grubu Chengdu Tianfu Uluslararası Havalimanı’nda poz veriyor, 17 Temmuz 2023. (Fotoğraf: Xu Bingjie/Xinhua)

ÇENGDU, 18 Temmuz (Xinhua) — Brezilya, 28 Temmuz – 8 Ağustos tarihleri ​​arasında Çin’in güneybatısındaki Sichuan eyaletinin başkenti Chengdu’da yapılacak olan 31. FISU Dünya Üniversite Oyunlarına katılmak üzere 250 kişilik bir heyet gönderecek.

Pazartesi günü Brezilya heyetinden 7 yetkilinin Chengdu Tianfu Uluslararası Havalimanı’na gelişiyle, etkinliğe katılacak ilk denizaşırı konuk grubu geldi.

Brezilya heyetinden Kelly, şehre vardığında “Chengdu, Dünya Üniversite Oyunları için büyük ve uygun bir şehir. Buraya gelip Oyunlara katılmaktan son derece mutluyuz” dedi.

Kelly, Brezilyalı sporcuların 11 branşta yarışacağını belirtti.

lapseki-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu