Haber

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş: Bahane yok, yapacak çok işimiz var

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2020 yılından bu yana pandemiye, sel, yangın ve asrın felaketine rağmen Bursa’da önemli yatırımları hayata geçirdiklerini belirterek, “Hiçbir bahanenin arkasına saklanmadık. Sokak, mahalle kalmadı. dokunmadık. Bahane yok, yapacak çok işimiz var.” söz konusu.

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş güne Mustafakemalpaşa ilçesinde başladı. Şeyh Müftü Camii’nde kılınan sabah namazının ardından vatandaşlara çorba dağıtan Önder Aktaş, ardından ilçedeki sivil toplum kuruluşları, meslek odaları ve hemşehri derneklerinin temsilcileriyle bir araya geldi. Mustafakemalpaşa Belediye Başkanı Mehmet Kanar’ı makamında ziyaret eden Başkan Aktaş, Bursa Merkez ve İlçeler Roman Dernekleri Federasyonu yönetimi ve üyeleriyle bir araya geldi. Belediye Düğün Salonu’ndaki organizasyon toplantısına da katılan Önder Aktaş, Büyükşehir Belediyesi olarak bugüne kadar yaptıkları ve yeni dönem için planladıkları yatırımlarla ilgili bir sunum yaptı.

Bahanelerin arkasına saklanmadık

Türkiye’de son 4 yılda bir ölümlü insanın başına gelebilecek her şeyin yaşandığını belirten Başkan Aktaş, “2020 yılının hemen başında pandemi nedeniyle günlerce sokağa çıkamadık, evde kaldık. Ekonomi ve sosyal hayat durdu, aynı evin fertleri bile ayrı odalara kapatıldı. Uygulanan yasaklardan biri de ekonomi.” ve üretim büyük ölçüde etkilendi. Daha sonra ülkenin güneyinde yangınlar, kuzeyinde ise su baskınları yaşandı. Bütün bunlarla Bursa’nın ne alakası var diye sormayın. Biz hepsine yetişmeye çalıştık, ekiplerimiz o bölgelerdeki yaraların sarılması için çaba harcadı. Daha sonra çok acı bir deprem yaşadık. Bütün Türkiye’yi etkiledi. Devlet, millet seferber oldu. 2300 çalışanımız, 700 araç ve makinemizle o bölgelerde her türlü hizmeti verdik. Sadece deprem bölgesine 350 milyon dolar harcadık. Tebrikler. Milletimizin parasını yine milletimize harcadık. Uzun lafın kısası tüm bu olaylara rağmen Bursa’yı getirdik. Hizmetler treyler şeklindeydi. Asıl film bundan sonra başlayacak. Olağanüstü şeyler yapacağız. İki motive lider ve güçlü ekip var. Bu süreçte meseleye ideolojik açıdan yaklaşmamak lazım. İlçenin çıkarlarını ön planda tutmamız gerekiyor. “Mustafakemalpaşa’da çok daha keyifli çalışmalara imza atacağız” dedi. -BURSA

sariveliler-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu