Yaşam

Cumhuriyeti kutlamadığı iddia edilen Özcan Deniz’den videolu yanıt

28 Ekim’de Kuzey Kıbrıs’ta bir otelin düzenlediği Cumhuriyet Bayramı kutlamasında konser veren Özcan Deniz, Cumhuriyetin 100’üncü yıl dönümünü kutlamadı ve Cumhuriyetin 10’uncu yıl dönümünü de kutlamadı. Yılbaşı Marşı’nı söylemeden sahneyi terk ettiği için yuhalandığı iddia edildi. Durumu protesto eden izleyicilerin görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

İddiaları yalanlayan müzisyen, konserde yaptığı 100. yıl konuşmasının görüntülerini paylaştı.

Özcan Deniz tezlere şu sözlerle yanıt verdi: “Cumhuriyetimizin 100. yılını konserde kutlamamak büyük bir yalan ve suikasttır.”

‘BÜYÜK BİR SAÇMALIK VE SUİKAST’

Konser gecesi yaşananları sosyal medya hesabından anlatan Özcan Deniz, şu ifadeleri kullandı:

“28 Ekim’de Kıbrıs Elexus Otel’de verdiğim konserde Cumhuriyetimizin 100. yılını kutlamamış olmam büyük bir yalan ve suikasttir. Setimin 30 Ekim’de başlamasına rağmen sahneye siyah giyinerek çıkmam nedeniyle Filistin’de yaşananlar nedeniyle bu özel geceyi iptal ettirmedim. Bir daha yaşayamayacağım bu özel 100. yıl kutlamasında sahnede olmak ve coşkuyla kutlamak istedim. Konser kayıt altına alınmadığı için erişemiyorum. Ancak konsere gelen bine yakın seyirciden biri, ilk müziğin hemen ardından ve programın sonunda, sadece değil, gerçek duygularımı da aktardığım uzun, dolu dolu bir konuşma yaptım. “Cumhuriyet konuşmamı ve kutlamamı kaydeden biri varsa, bunu yayınlamasını rica ediyorum.”

Özcan Deniz, “Finalde 10. Yıl Marşı’nı söyleyememem tamamen şefimle benim birbirimizi yanlış anlamamızdan kaynaklanıyor.” “Ama kutlamadım. Tam tersine içtenlikle yaptığım ve her zaman alkışlarla kestiğim Cumhuriyet konuşmam ve kutlamama gelen tüm izleyiciler şahittir. Kaydınızı elime ulaşınca paylaşacağım” dedi. . Saygılarımla” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu