İş

Cyngn, endüstriyel aletler için otomatik buz çözme özelliğini sunuyor

MENLO PARK, Kaliforniya – Endüstriyel uygulamalar için otonom araç teknolojisi geliştiren Cyngn Inc. (NASDAQ: CYN), endüstriyel otonom araçları için yeni bir Otomatik Çözme özelliğini tanıttı. Şirketin Kurumsal Özerklik Paketinin bir parçası olan bu gelişme, operasyonları kolaylaştırmayı ve iş gücü eksikliklerini gidermeyi, araçların kargoyu otonom olarak bırakmasına olanak sağlamayı amaçlıyor.

Otomatik boşaltma özelliği, Cyngn’in DriveMod Tugger’ına entegre edilmiş olup, insan müdahalesi olmadan durma noktasına kadar sürmesine, kargoyu boşaltmasına ve yeni arabalar için geri dönmesine olanak tanır. Bu, özelliği etkinleştiren ve onu müşterilerin mevcut iş akışlarına entegre eden basit bir düğmeye basılarak gerçekleştirilir. DriveMod Tugger, vardiyalardan önce önceden programlanabilir ve görevler arasında kesintisiz geçiş sağlar.

Bu gelişmenin önemini vurgulayan Cyngn CEO’su Lior Tal şunları söyledi: “Otonom araç filomuz için Otomatik Çözümleme özelliğinin uygulanması, müşteri erişimimizi genişletmede ve işletmelerin farklı ihtiyaçlarını karşılamada önemli bir kilometre taşını temsil ediyor.” Tal, bu özelliğin aracın boşta kalma süresini azaltarak verimliliği artırma ve operatörlerin daha kritik görevlere odaklanmasına olanak sağlama yeteneğinin altını çizdi.

Otomatik kod çözme özelliği, otomatik kod çözme öncesinde sesli uyarılar ve ekran uyarıları gibi güvenlik özelliklerini içerir. Operatörlerin ilişkiyi manuel olarak kontrol etmelerine olanak tanıyan bir manuel mod da bulunmaktadır.

Cyngn DriveMod, farklı şirket ihtiyaçlarına göre uyarlanmış bir dizi yetenek sunarak, otonom araç çözümlerinin, özelleştirilebilir bir endüstriyel araç çözümü için müşteri gereksinimleriyle uyumlu olmasını sağlar.

Cyngn ile ilgili olarak şirket, mevcut iş gücünün üretkenliğini ve verimliliğini artırmak için tasarlanmış ölçeklenebilir otonom araç teknolojisi geliştiriyor. Cyngn, iş gücü eksikliklerini, güvenlik olaylarını ve e-ticarette artan talebi ele alıyor. DriveMod Kiti yeni veya mevcut endüstriyel araçlara takılabilir ve önemli bir ön maliyet olmaksızın otonom sürüş teknolojisinin benimsenmesini kolaylaştırır.

Basın bülteninde ayrıca şirketin gerçek sonuçların önemli ölçüde farklılık göstermesine neden olabilecek risklere ve belirsizliklere tabi beklentilerine ilişkin ileriye dönük ifadeler yer almaktadır.

Bu haber Cyngn Inc. tarafından yapılan basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

cukurca-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu