Yaşam

İş Çantası Ölüyor mu? Veda Edenlere Sırt Çantası Önerileri

Sırt çantaları artık geleneksel iş çantalarından daha çok tercih ediliyor! Hem taşıması kolay hem de pek çok eşyayı yanınıza alan sırt çantaları, işe giderken kurtarıcınız olabilir. Bu yüzden burada farklı sırt çantası modellerini listeledik. Ortadan hızlıca seçiminizi yapın!

‘Bu içerik marka işbirlikleri içerebilir. Umarız önerdiğimiz ürünleri beğenirsiniz! Bu içerikten alışveriş yapmaya karar verirseniz, Onedio sayfadaki bağlantılardan gelir elde edebilir. Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.’

1. Mugo sırt çantası.

Mugo markalı bu küçük sırt çantası hem spor hem de şık günlük kombinlerle uyum sağlayabilir. Bu modelde su geçirmez bir fermuar, bir iç fermuarlı saklama cebi ve bir ön saklama cebi bulunur.

Buradan al.

Amazon’dan yapacağınız alışverişlerde Ön Sipariş Fiyat Garantisi (seçilen ürünlerin fiyatları belirli bir tarihe kadar düşerse bakiye hesabınıza yüklenir), Prime üyelere özel ücretsiz ve hızlı kargo hizmeti, ödüllü dizi izleme. altyazı, özel fırsatlara erişim ve Prime Gaming ile ücretsiz oyun ayrıcalıklarından yararlanabileceğinizi unutmayın.

2. Herschel kahve ve lacivert detaylı sırt çantası.

Herschel markalı bu unisex sırt çantası estetik bir duruşa sahiptir. Bir ortasında kahve ve lacivert tonlarının kullanıldığı bu modelde polyester malzeme kullanılmıştır.

Buradan al.

3. Eastpak gri sırt çantası.

Eastpak markasının bu klasik modellerinden biri olan sırt çantası gri tonlarında tasarlanmıştır. Sade bir tasarıma sahip olan bu modelin bir adet ön gözü bulunmaktadır.

Buradan al.

4. Sarı küçük sırt çantası.

Naylon malzemenin kullanıldığı bu sırt çantası fermuarlı ve askılıdır. Sarı renkli bu tatlı küçük sırt çantasında iki fermuarlı cep, manyetik kilitli büyük bir bölme ve fermuarlı bir güvenlik cebi bulunur.

Buradan al.

5. SZLX gri yeşil sırt çantası.

SZLX markalı bu sırt çantasının rengine bayıldık! Günlük kombinler için oldukça uygun olabilen bu çanta, suya karşı dayanıklı olacak şekilde tasarlanmıştır. Ayarlanabilir askılı bu hafif çanta modelinin de farklı bölmeleri bulunuyor.

Buradan al.

6. Zhongningyifeng küçük sırt çantası.

Küçük sırt çantalarını tercih edenler için deri detaylı bu çanta uygun olabilir. Toka detayı da bulunan bu çantada farklı ihtiyaçlar için çeşitli bölmeler de yer alıyor.

Buradan al.

7. Koolehaoda vintage sırt çantası.

Koolehaoda markasının bu kanvas sırt çantası vintage bir şekle sahiptir. 12-17 inç bilgisayarların rahatlıkla sığabileceği kahverengi detaylı bu modelde %100 pamuklu kanvas ve deri malzemeler kullanılmıştır.

Buradan al.

8. HP klasik sırt çantası.

HP markasının bu klasik sırt çantası modelinde dizüstü bilgisayarlar ve aksesuarlar için kullanışlı cepler bulunur. Aynı zamanda geniş bir iç bölmeye ve şişe için bir dış cebe sahip olan bu model sağlam ve güçlü bir tasarıma sahiptir.

Buradan al.

9. Puma yeşil sırt çantası.

Puma’nın bu üniseks sırt çantası, güzel bir yeşil tonunda tasarlanmıştır. Ayrıca markanın logosunun yer aldığı bu çantada farklı fermuarlı bölmeler bulunmaktadır. Renkli ve sportif modüller ile bu çantayı tercih edebilirsiniz.

Buradan al.

10. Yamtion gri sırt çantası.

Yamtion’dan gelen bu üniseks sırt çantasında bir dizüstü bilgisayar bölmesi vardır. Gri tonlardaki bu çanta su geçirmezdir. Ayrıca bu modelde su şişesi ve şemsiye koyabileceğiniz bir yan cep bulunmaktadır.

Buradan al.

11. Mark Ryden genişletilebilir sırt çantası.

Mark Ryden’ın dizüstü bilgisayar bölmeli bu sırt çantasında yağmurluk vardır. Genişletilebilen ve 17 inçe kadar olan bilgisayarlara uyum sağlayan bu sırt çantası modeli, yağmur geçirmez USB şarj bağlantısına sahip.

Buradan al.

12. Geniş ve farklı bölmelere sahip kros sırt çantası.

Kroser marka bu sırt çantasında 17 inç bilgisayarlara kadar uyum sağlayan laptop bölmesi bulunmaktadır. Ayrıca su geçirmez özelliği de bulunan bu modelde USB şarj kontak bölmesi başta olmak üzere pek çok farklı parça bulunuyor.

Buradan al.

13. DeFacto leylak detaylı sırt çantası.

Renkli detayları seviyorsanız DeFacto’nun bu sırt çantası kombinlerinize uyum sağlayacak bir modül. Orta kısmında lila ve krem ​​tonlarının kullanıldığı bu sırt çantası modelinde polyester %100 polyester malzeme kullanılmıştır.

Buradan al.

14. Fjällräven siyah sırt çantası.

Fjällräven markasına ait bu şık tasarımlı siyah sırt çantası her kombinle uyum sağlayabilir. Bu minimal çantanın iki yan cebi ve ayarlanabilir bir omuz askısı vardır.

Buradan al.

15. Rains sırt çantası.

Rains’in bu üniseks sırt çantası, 13 inç bilgisayarlar için bir bölmeye sahiptir. Oldukça şık bir tasarıma sahip olan bu model ayrıca ayarlanabilir omuz askılarına ve üstten taşıma kulpuna sahiptir.

Buradan al.

16. Samsonite nane yeşili sırt çantası.

Samsonite markasının bu sırt çantası güzel bir nane yeşili renkte tasarlanmıştır. Yumuşak bir yapıya sahip olan bu çanta, rahat ve sağlam bir taşıma sapına ve ayarlanabilir omuz askılarına sahiptir. Aynı zamanda bu modelde laptop bölmesi de yer alıyor.

Satın almak için buraya tıklayın.

17. Sportif sırt çantası

Bu gri mor sırt çantasında ayrıca bir ayakkabı bölmesi vardır. Spor kesimlerden hoşlanıyorsanız bu çantayı işe giderken çeşitli kombinlerle tamamlayabilirsiniz.

Buradan al.

18. Mark Ryden su geçirmez sırt çantası.

Mark Ryden markasına ait bu sırt çantası su geçirmez özelliğe sahiptir. Oldukça geniş bir kapasiteye sahip olan bu model sade ve şık bir tasarıma sahiptir.

Buradan al.

19. NPO 17 inç sırt çantası.

Geniş bir iç hacme sahip olan bu sırt çantasında ekstra korumalı notebook ve tablet bölmesi bulunmaktadır. Aynı zamanda bu çantada gözlük taşıma askısı ve hızlı erişim bölmesi bulunmaktadır.

Buradan

20. Rufun kanvas sırt çantası.

Rufun marka bu sırt çantası vintage kesim sevenlerin çok seveceği bir model. Dizüstü bilgisayarı kolayca yerleştirebileceğiniz bu büyük kapasiteli çantada pamuklu kanvas ve deri malzemeler kullanılmıştır.

Buradan al.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu