Sağlık

Islak mendil kullanımına dikkat! Yanlış seçimler sağlık sorunlarına neden olabilir

Hem yetişkinlerin hem de bebeklerin cilt temizliğinde rutin haline gelen ıslak mendiller yaz sezonunda da kullanılmaya devam edecek. Söz konusu cildin hassas ve alerjiye yatkın olduğu düşünüldüğünde hangi mendilin seçileceğine karar vermek zorlaşıyor.

Ürün içeriklerinin Avrupa Birliği standartlarına uygun %100 bio-bazlı ve %100 vegan formül içeriğine sahip olduğunun yanı sıra %100 geri dönüştürülebilir ambalaj seçenekleri ile doğa korunarak tasarlandığının altını çizen Sapro Paklık Fabrikaları Genel Müdürü Murat Gönül, ürünle ilgili açıklamalarda bulundu. Hassas ve alerjik ciltler için Truth ıslak mendil tercihi. .

Çevre dostu ürünlerle hem sürdürülebilirliğe katkı sağlamaya hem de tüketicilerin kullanım konforunu artırmaya devam eden Sapro, gerçek ıslak mendil kullanımına dikkat çekiyor.

 

Kızarıklık, kaşıntı, kuruluk ve batma hissi yaşayabilirsiniz!

Annelerin ve bebeklerin vazgeçilmezi olan ıslak mendillerin özellikle hassas ve alerjiye yatkın ciltlerle temasında dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan Dr. Sapro Paklık Works Genel Müdürü Murat Gönül Kişilerin cildine uygun ürünleri kullanmaması halinde bazı yan etkilerle rekabet etmesinin mümkün olacağını belirten sözlerine şöyle devam etti: “Hassas ciltler bazı kozmetik ürünlere veya hava koşullarına hızlı tepki verebiliyor. Bunun sonucunda kişiler ciltlerinde kızarıklık, kaşıntı, kuruluk, batma hissi gibi bazı belirtiler yaşayabilirler. Alerjik reaksiyonlar ise her vücutta farklılık gösterebilir. Hatta bazı maddeler histamini tetikleyebilir ve burun akıntısı, göz yaşarması gibi yan etkilere neden olabilir. Alerjik ciltte kurdeşen, alerjik dermatit ve egzama gibi belirtiler de görmek mümkündür.

 

Üretimde cilt ile uyumlu doğal hammaddeler seçiyoruz.

Oldukça yaygın bir kullanım alanı olan ıslak mendil tasarlanırken ve üretilirken büyük bir hassasiyetle ele alınması gerektiğinin altını çizen Gönül, “Sapro ailesi olarak tasarım yaparken gerekli tüm süreçleri detaylı bir şekilde inceliyor ve takip ediyoruz. ürün formülü. Hakikat eserinin içeriğindeki suyun saflığı en değerli kriterlerden biridir. Özellikle alerjiye yatkın ciltler için kullanılan kimyasal elementlerin seçiminde büyük hassasiyet gösterirken, seçeceğimiz parfümlerin parfüm, paraben, alkol, sentetik elyaf, SLS, SLES ve boyalar. Üretimde mümkün olduğunca cilt ile uyumlu doğal hammaddeler seçiyoruz. Ancak hassas ve alerjik ciltler için tasarlanıp üretilen ürünlerimizin dermatolojik ve hipoalerjenik testlerden geçtiğini güvenle söyleyebiliriz.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

altinorduajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu