Haber

İznik Belediyesi Hizmetleri Zamanında Gerçekleştirebilmek İçin 30 Yeni Araç Aldı

İznik Belediyesi, hizmetlerin zamanında ve hızlı bir şekilde sunulması amacıyla 2020-2023 yılları arasında farklı tipte 30 yeni aracı vatandaşların hizmetine sundu.

İznik Belediyesi, son üç yılda toplam 30 yeni araç satın alarak araç filosunu güncelledi. Satın alınan yeni araçlar çevre dostu ve modern özelliklere sahip olup, belediye hizmetlerinin daha verimli yürütülmesine olanak sağlamaktadır. İznik Belediye Başkanı Kağan Mehmet Usta, yeni araç alımına ilişkin yaptığı açıklamada, “Halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için sürekli gelişmemiz ve yenilenmemiz gerekiyor. Bu nedenle daha etkin bir şekilde hizmet vermeyi hedefliyoruz. Araç filomuzu güncelleyerek çevreye duyarlı bir şekilde yeni araçlarımızla daha hızlı hizmet vermeyi hedefliyoruz.” “Müdahale edebileceğiz, daha temiz bir çevre sağlayabileceğiz ve şehrimize daha modern bir görünüm kazandırabileceğiz” dedi.

İznik halkı belediyenin bu adımını olumlu karşılayarak hizmetlerin daha hızlı ve etkin bir şekilde verilmesinden memnun olduklarını belirtti. Araç filosunu yenileyerek hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen İznik Belediyesi’nin bu girişimi, kent sakinlerine daha iyi bir yaşam kalitesi sunmayı amaçlayan bir yaklaşım olarak dikkat çekiyor.

Yeni alınan araçlar arasında çöp kamyonu, kamyonet, kamyon, kazıcı, ekskavatör, ambulans, kazıcı, motosiklet, otobüs, süpürücü ve iş makinesi yer alıyor. -BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu