Yaşam

Komplo teorilerine neden inandığımızın ardındaki gerçeği anlatan kitap

Komplo Teorilerine Neden İnanıyoruz? Kitabı, komplo teorilerini ve insanların neden bunlara inanmak istediğini objektif ve bilimsel bir şekilde araştırıyor. Komplo teorilerini, bir grubun gizli ve kötü niyetli niyetlerle çeşitli eylemler gerçekleştirdiği yönündeki kanıta dayalı olmayan inançlar olarak tanımladıktan sonra, bunların bilimsel teorilerle arasındaki farkı açıklıyor.

Daha sonra insanların kalıpları nasıl tanıma eğiliminde olduğunu ve bunun nasıl insan evriminin bir parçası olduğunu açıklıyor.

Kitabın ilerleyen bölümlerinde; Komplo teorilerinin faydaları, doğru çıkan komplo teorileri, uydurma komplo teorileri, komplo teorilerinin zararları, komplo inançlarını artıran sosyal faktörler, komplo teorilerine kimlerin inanma olasılığı daha yüksek ve komplolarla nasıl başa çıkılacağı inceleniyor. teoriler.

Rehber kitap

Belirli bir komplo teorisinin detaylarına girmeden, her türlü komplo teorisinin nedenlerinin ve sonuçlarının nasıl değerlendirileceğine dair bir rehber kitap.

Sayfa: 208

İnsan ruhunun derinlikleri

Sinan Alper ve Onurcan Yılmaz komplo teorilerine dair tüm soruları bu kitapta yanıtlıyor. Komplo teorilerine olan inancımızın ardındaki gerçekleri öğrendiğinizde insan psikolojisinin dinamiklerini çok daha farklı değerlendireceksiniz.

Sayfa için iletişim:

[email protected]

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu