Yaşam

Ormanların Müzikle Yükselen Sesi: Bodrum’da Özel Bir Festival

Müziğin uyum sağlayan ve birleştirici etkisiyle orman yangınlarına dikkat çekmek isteyen OPUS MUSIC Fest, güçlü bir ekiple 1-9 Eylül tarihlerinde 6 konserle geliyor.

Müziğin uyum sağlayan ve birleştirici etkisi ile orman yangınlarına dikkat çekmek isteyen OPUS MÜZİK Fest için geri sayım başladı. Orman yangınlarının önlenmesinde büyük önem taşıyan Frenk Kaktüsü’nün yaygın olarak yetiştirilmesine dikkat çekmek ve 11 ilimizde depremden zarar gören vatandaşlarımıza yardım toplamak amacıyla yüzyılın felaketi tüm çevreyi yaraladı. Bizlere Opus Müzik Festivali bu yıl 1-9 Eylül tarihlerinde 6 konserle daha güçlü bir kadroyla geliyor.

Doğayı koruma konusunda farkındalık yaratmayı amaçlayan ve ikincisi düzenlenen Opus Müzik Festivali, bu yıl depremzedeler için düzenlenen yardım konseriyle de acılarını paylaşıyor. Yangınların yayılmasını durdurucu etkisi olan ve yüzde 80’i sudan oluşan Opuntia bitkisinin de öne çıktığı festival, Bodrumlulara unutulmaz bir müzik ziyafeti sunuyor.

Opus Müzik Festivali’nde müziğin sesi doğaya dokunuyor

Opus Müzik Festivali, klasik müziğin büyüleyici performanslarına ev sahipliği yapmanın yanı sıra, doğanın ve insanlığın gücünün öne çıktığı bir platform olarak öne çıkıyor. Bodrum’un mükemmel manzarası eşliğinde gerçekleştirilen bu etkinlik, sanat, doğa ve insanlığın ahenkle dans ettiği unutulmaz anlara ev sahipliği yapıyor.

Bodrum’da Gün Batımı Konserleri

Festival kapsamında Türk ve yabancı sanatçıların sahne alacağı konserler, Bodrum Kalesi, La Chic Bodrum’da gerçekleşiyor. 01-09 Eylül 2023 tarihleri ​​arasında gerçekleşecek konserler ücretsiz olacaktır.

Festival Programı

bodrum kalesi

01 Eylül 2023 İsmail Lumanovski – Balkan Orkestrası

06 Eylül 2023 Arkadaş Grubu – 100. Yıl Rock Konseri

07 Eylül 2023 Bekir Ünlüataer – Zeki Müren Konseri

09 Eylül 2023 Türk Yıldızları Senfoni Orkestrası

Murat Cem Orhan – Şef

Burcu Hancı

Jülide Özçelik

Burak Bilgili

Şenol Talinli

 

Le Chic Bodrum

03 Eylül 2023 Coşkun Karademir – Aşık Veysel Konseri

08 Eylül 2023 Yansımalar

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

yesilyurt-haber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu