Teknoloji

Starfield için yeni bir etkinliğin yakında geleceği bildiriliyor

 
Bethesda tarafından oyuncuların beğenisine sunulacak olan uzay temalı açık dünya rol yapma oyunu Starfield için yakında yeni bir etkinlik düzenleneceği aktarılıyor. Beklenen oyunlar arasında ortalarda yer alan Starfield için oyuncular yeni bilgileri ve detayları merakla bekliyor.
 
Starfield için yeni bir etkinlik duyurusu yakında geliyor.
 
 
 
VGC News’den (haber kaynağı) Andy Robinson’a göre Starfield için yeni bir etkinlik düzenlenecek. Bu etkinliğin duyurusu yakında paylaşılacaktır. Bu bilgiler göz önünde bulundurulduğunda bu hafta oyunla ilgili yeni bir duyuru yapılması kuvvetle muhtemel.
 
Öte yandan Bethesda Game Studios, geçtiğimiz dönemde oyunla ilgili çeşitli detayları paylaşmıştı. Oyunda evrenler hakkında bir çok bilgi verilmiş ve oyun içi atmosfer ve dahası bizlere sunulmuştur. Bu oynanış görüntülerinin ardından Starfield odaklı yeni bir etkinliğin gerçekleştirileceği bildirildi. O zamandan beri rastgele herhangi bir detay verilmedi ve genel olarak oyun hakkında yeni bir açıklama yapılmadı.
 
Ne yazık ki Bethesda’nın yeni oyunu Starfield için kesin bir çıkış tarihi yok. Starfield, 2023’ün ilk yarısında Xbox Series X|S ve PC için çıkış yapacak. Ayrıca Xbox Game Pass hizmetinde de mevcut olacak.
 

 

haber-korgun.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu