Haber

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir: Aydın Türkiye’ye bambaşka bir bahar getirecek

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Erkan Kandemir, yerel seçimlere ilişkin, “Aydın böyle yönetilmeyi hak etmiyor. Hep birlikte, inşallah sadece Aydın’dan değil, yaktığımız meşaleyle Türkiye’ye bambaşka bir bahar getireceğiz. buradan aydınlanıyor.”

AK Parti Aydın İl Müdürlüğü’nün Ilıcabaşı İlçesi’ndeki yeni hizmet binasının açılışında konuşan Kandemir, 2024 yılında yapılacak yerel seçimlerin önemine değindi.

Cumhur İttifakı olarak heyecanlı olduklarını ifade eden Kandemir, 28 Mayıs Cumhurbaşkanlığı seçimi sonrasında kaybedenlerin pazarlıklarının ortaya çıktığını ve koltuk için nelerin feda edildiğinin görüldüğünü söyledi.

Kandemir şöyle devam etti:

“Ancak biz Cumhur İttifakı’nın temsilcileriyiz, AK Parti siyasi hareketi değerlere dayalı siyaset yapan bir harekettir. Biz değerler etrafında toplanmış bir siyasi hareketiz. Bu binada konuşulacak. Gelen arkadaşlarımız ne yapacak, ne yapacak? Bu binaya gidin, diyecekler, talepleri, beklentileri, tartışmaları hep değerler üzerinden olacak, dün böyleydi, bugün böyle, yarın da böyle olacak, milletimizin gönlünde ne varsa onu konuşuyoruz. Türkiye’nin neresine gidersek gidelim ‘iktidar bizim olsun’ diye kirli pazarlıklara girmiyoruz. Aydınlı’nın da bunu gördüğünü düşünüyoruz ve “İnşallah yerel seçimlerde de gereğini yapacağına inanıyoruz.” . Çok güçlü geliyoruz. Cumhur İttifakı olarak el ele, birbirimize gönülden yaslanarak bu şehre hizmet etmeye devam edeceğiz. Yeter ki bu heyecanımızı koruyalım.”

“Türkiye’ye bambaşka bir bahar yaşatacağız”

Güzel binalarda oturmanın değil, içinde ne konuşulduğunun önemli olduğuna dikkat çeken Kandemir, şöyle konuştu:

“Zamanı geldi. Aydın böyle yönetilmeyi hak etmiyor. Hep birlikte, sadece Aydın’dan değil buradan da yaktığımız meşaleyle inşallah Türkiye’ye bambaşka bir bahar getireceğiz. Mayıs’ta başlayan heyecan 14 ve 28 Mayıs 31 Mart’ta zirveye ulaşacak, “Türkiye’yi hindi yüzyılla taçlandıracağız, bir takım olarak çabalayacağız ve çaba göstereceğiz. Aydın’ın her ilçesini Cumhur İttifakı olarak kazanacağız. Ama inşallah 31 Mart akşamı Büyükşehir Belediyesi’ne gireceğiz ve Aydınlı hemşerilerimize kaldığımız yerden hizmet etmeye devam edeceğiz.”

AK Parti İl Başkanı Gökhan Ökten, Aydın’a ilk günkü aşkla hizmet etmeye devam edeceklerini kaydetti.

Konuşmaların ardından dua okundu ve açılış kurdelesi kesildi.

cobanlar-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu