Haber

Didem Kınalı’dan İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil’e sert sözler: “Torunları yaşındaki kızlara bakmasınlar”

Ünlü halk şarkıcısı İbrahim Tatlıses’in sunduğu ‘İbo Show’da dans ederek ünlenen Didem Kınalı, dansözlük kariyerini bırakıp şarkıcı oldu.

Geçtiğimiz gün yeni şarkısının videosu için kamera karşısına geçen Kınalı, İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil’in yeniden evlenme isteğine ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

“Fakirleri çekiyorum”

Daha önceki röportajlarında “Zengin adamlar şişman ve çirkindir, bu yüzden her zaman fakir erkekleri cezbederim”İfadesi hatırlatılan Kınalı, “Şaka olsun diye söyledim ama çok tepki aldım. Bütün zenginlere selam göndermek istiyorum, lütfen yanlış anlaşılmasın.”o güldü.

“Arkadaşları bingoyu seviyor”

İbrahim Tatlıses ve Mehmet Ali Erbil’in yeniden evlenmek istediğini hatırlatan Kınalı, çarpıcı bir açıklama yaparak şu ifadeleri kullandı: “Akranları torunlarıyla bingo oynamayı seviyor ama onları durdurmanın bir anlamı yok.

“Herkes çağının olgunluğunu yaşamalı”

40 yaşından sonra üyeniz temiz olur derler. Ne söyleyebilirim? Herkes çağının olgunluğunu yaşamalı.

“40 yaş fark nedir dostum?”

Torunlarının yaşındaki kızlara bakmamaları sıkıntı. 5-10 yaş tamam diyoruz ama 40 yaş fark nedir? Gerçekten çok yazık! Diyelim ki ben çok aşığım ama sen ancak benden 5-10 yaş büyük biriyle birlikte olabiliyorsun. Ama asıl noktayı kaçırdılar.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu