Ekonomi

Honda’nın yenilenen Jazz e:HEV’i 12 Ağustos’ta Türkiye’de satışa çıkacak

Honda’nın güncellenen hibrit modeli Jazz e: HEV; Yenilenen petek ızgara, ön ve arka tampondaki girintili çizgiler ve değişen jantlar daha sportif bir görünüme kavuştu.

Firmadan yapılan açıklamaya göre 1.5 litrelik hibrit motoruyla dinamik bir sürüş sağlayan yeni Jazz e:HEV, geliştirdiği motor ve donanım teknolojileri ile sınıfındaki iddiasını pekiştirdi.

Türkiye pazarında hibrit ürün gamını genişletmeye devam eden Honda, B segmentindeki hibrit modeli Jazz’ı daha sportif tasarım, daha güçlü motor ve gelişmiş donanım özellikleriyle yeniledi.

Tasarımında yapılan değişikliklerle sportif bir hava yakalayan yeni Jazz e:HEV, güçlendirilmiş hibrit motor teknolojisi ile daha akıcı ve keyifli bir sürüş deneyimi sunuyor. Yenilenen Jazz e:HEV, yüksek konforu ve ferah iç mekanı, 1.205 litrelik bagaj avantajı, ısıtmalı ön koltukları ve direksiyon simidinin yanı sıra teknoloji ve güvenlik donanımlarıyla da sınıfında fark yaratıyor.

Toplam 10 adet hava yastığı ve Honda algılama teknolojisi ile kapsamlı ve gelişmiş güvenlik donanımına sahip Jazz e:HEV, kristal kırmızısı ve gün ışığı beyazı olmak üzere 2 renk seçeneği ile Advance donanım paketi ile 12 Ağustos’ta Honda bayilerindeki yerini alacak. 1 milyon 390 bin TL bedel. .

Yenilenen dış tasarımı ile daha sportif

Yeni Jazz e:HEV’de zarif ve sportif çizgiler öne çıkıyor. Modelde yenilenen petek ızgara, ön ve arka tamponlardaki dinamik ve girintili çizgiler de sportifliğe yapılan vurguyu destekliyor.

Ön cam çıtaları ve sütun çıtaları, diğer dış çıtalarda kullanılan malzemelerle uyumlu olup, şık bir siyah mat kaplama sunar. Jazz e: HEV’nin siyah süslemeli 16 inç jantları ve yenilenen dinamik tasarımı sportif görünümünü tamamlıyor.

Honda’nın kullanım kolaylığıyla öne çıkan modeli Jazz’da yapılan iyileştirmeler, şirketin orijinal Japon “Yoo no bi” tasarım felsefesine sadık kalıyor. Güncellenen Honda Jazz, yeni siyah iç kaplamaya ve yeni koltuk kumaşlarına sahiptir.

Dördüncü nesil Jazz’ın iç tasarımı, modelin yalın, ergonomik ve kullanışlı özelliklerini öne çıkarıyor. Honda’nın insan odaklı tasarımları çerçevesinde kullanıcı merkezli gösterge paneli, kabin boyunca yatay olarak uzanan zarif yapısıyla dikkat çekiyor.

Görüş alanını kısıtlamayan ve ferahlık hissine katkı sağlayan iç tasarımıyla Honda, tasarım değerlerinin merkezine kullanım kolaylığını yerleştiriyor. Gösterge panelinin ortasında yer alan 9 inçlik dokunmatik ekran ve 7 inçlik full TFT gösterge paneli, sürücüler için okunaklı bir yapı sunuyor.

Sürücü ve ön yolcunun konfor seviyesini artıran özelliklerin başında ısıtmalı direksiyon simidi ve ısıtmalı ön koltuklar geliyor. Çok yönlü art magic koltuklarla sunulabilen farklı kullanım kombinasyonları, yenilenen Jazz’ın fonksiyonelliğini desteklemeye devam ediyor. Günlük kullanım için yeterli olan 304 litrelik bagaj hacmi, Honda mühendisleri tarafından geliştirilen sihirli arka koltukların katlanmasıyla 1.205 litreye çıkıyor.

e: HEV hibrit teknolojisi güçlendirildi

Honda tarafından 20 yılı aşkın deneyimle geliştirilen e:HEV teknolojisi, 1,5 litrelik i-VTEC akaryakıt motoruna bağlı iki kompakt elektrik motoru, sabit oranlı şanzıman, lityum iyon pil ve akıllı güç kontrol ünitesinden oluşuyor. .

Honda Jazz e: HEV güç aktarım sistemi, daha güçlü elektrik motoruyla gelişmiş hızlanma performansı sağlarken, verimliliği koruyor ve daha dinamik sürüş özellikleri sunuyor. Aracın 3 modu vardır: “EV”, “Hibrit” ve “Benzinli” sürüş. Sistem otomatik olarak 3 modun ortasından geçiş yaparak kesintisiz, dinamik ve akıcı bir sürüş sağlar.

Dinamik sürüşüyle ​​dikkat çeken yeni Jazz, verimliliğin öne çıktığı şehir içi ve otoyol sürüş modlarında kullanılabiliyor. Şehir içi kullanımda MESKEN ve hibrit sürüş modları arasında geçiş yapan sistem, otoyolda akaryakıt kullanıyor. Hibrit sürüş sırasında, fuel-oil motorundan gelen fazla güç, jeneratör motoru aracılığıyla aküyü şarj ederken, KONUT modundayken, rejeneratif frenleme yoluyla şarj edilir.

Gelişmiş araç içi teknolojileri ile öne çıkıyor

Yenilenen Jazz, kullanıcılara gelişmiş bir bilgi-eğlence deneyimi sunmaya devam ediyor.

Kullanıcılar bilgi-eğlence özelliklerine ve müzik, navigasyon ve telefon gibi uygulamalara dokunmatik ekranlı LCD veya sesli komutla erişebilir. Daha güvenli ve ergonomik bir deneyim için temel işlevler için fiziksel düğmeler de vardır. Sistem, Android Auto ve kablosuz Apple CarPlay akıllı telefon teması tarafından desteklenmektedir.

Yeni nesil Jazz, sürüşü daha kolay ve daha güvenli hale getirmek için tasarlanmış aktif ve pasif güvenlik teknolojilerini içeriyor. Jazz e: HEV, ön koltuğa entegre bir orta hava yastığı ve sürücü ile ön yolcu için diz hava yastıkları dahil olmak üzere 10 hava yastığıyla sınıfında öne çıkıyor.

Honda Sensing, aktif güvenlik teknolojisi, daha geniş görüş alanına sahip bir ön kamera ve standart olarak gece kullanımı takviyesiyle güvenliği artıran bir dizi sürüş yardımı sunar. Çarpışma önleyici fren sistemi, uyarlanabilir hız sabitleyici, şeritten ayrılma uyarı sistemi, trafik işareti tanıma sistemi ile Jazz e:HEV güvenli sürüş desteği sağlar.

haber-lacin.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu