Teknoloji

Houlihan Lokey Brezilya ekibini teknoloji danışmanı ile genişletiyor

SÃO PAULO – Önde gelen küresel yatırım bankalarından Houlihan Lokey, Inc. (NYSE:HLI), firmanın Brezilya’daki teknoloji sektörü danışmanlık hizmetlerini güçlendirmek üzere Rafael Pereira’yı Kıdemli Danışman olarak atadı. Bu hafta başında yapılan duyuru, bankanın Brezilya pazarındaki varlığını genişletme kararlılığına işaret ediyor.

Pereira, Brezilya’nın önde gelen FinTech şirketlerinden Open Co’nun kurucu ortağı olarak üstlendiği önemli rol de dahil olmak üzere, teknoloji sektöründe yirmi yılı aşkın bir deneyime sahip. Geçmişi Enova, KPMG, BRQ Digital Solutions ve IBM gibi şirketlerde çeşitli liderlik pozisyonlarını kapsamaktadır. Pereira’nın uzmanlığının Houlihan Lokey’in yerel teknoloji şirketlerini büyüme aşamalarında destekleme kapasitesini artırması bekleniyor.

Houlihan Lokey’nin Brezilya Başkanı Bruno Baratta, Pereira’nın katılımından duyduğu heyecanı dile getirerek, geniş ağının ve yaratıcı yaklaşımının firmanın yerleşik Teknoloji ve FinTech endüstri gruplarıyla eşsiz birleşimini vurguladı. Bu gruplar, gelişimlerinin farklı aşamalarındaki müşterilere yardımcı olmaya hazır yaklaşık 200 finans profesyonelinden oluşuyor.

Pereira yeni göreviyle ilgili olarak, Brezilya’nın teknoloji ekosisteminin son yıllarda güçlendiğini ve bunun hem yerel hem de küresel şirketlerin yanı sıra finansal yatırımcılar için sunduğu fırsatlara dikkat çekti. Houlihan Lokey’in bu dinamik ortamda çeşitli müşteri tabanlarına hizmet vermeye hazır olduğunu vurguladı.

Pereira, kurumsal başarılarının yanı sıra Paraná Banco’daki yönetim kurulu üyeliği ve Brezilya FinTech birliği ABCD’nin başkanlığı aracılığıyla Brezilya’nın teknoloji ve finans sektörlerini etkilemiştir. Finansal katılımı amaçlayan düzenleyici reformları savunması ve PIX ve Open Finance gibi girişimlere verdiği destek kayda değerdir.

Pereira’nın eğitim geçmişinde Columbia Business School’dan MBA ve PUC Rio de Janeiro’dan mühendislik derecesinin yanı sıra Harvard Business School’da OPM programını tamamlamak da yer alıyor.

Bağımsız danışmanlığı ve entelektüel titizliğiyle tanınan Houlihan Lokey, küresel birleşme ve satın alma işlemlerinde lider bir konuma sahiptir. LSEG verilerine göre firma, dokuz yıl üst üste ABD’nin en iyi M&A danışmanı ve on yıl üst üste en iyi küresel yeniden yapılandırma danışmanı olarak ödüllendirilmiştir.

Basın açıklamasına göre bu stratejik atama, Houlihan Lokey’in Brezilya’nın gelişen teknoloji ortamında danışmanlık hizmetlerini geliştirme çabalarını yansıtıyor.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

musabeyli-ajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu