Haber

Mecnun Otyakmaz Sivasspor’u rahatlattı

Mecnun Otyakmaz Sivasspor’u rahatlattı

SİVAS – DG Sivasspor’da yapılan olağan genel kurulun başkanlığına Mecnun Otyakmaz seçildi. Otyakmaz, “Sivasspor Futbol Takımı’nın asıl hedefi katıldığı her turnuvayı şampiyon olarak tamamlamak ve eksik olan Süper Lig kupasını Sivas’a kazandırmaktır.”

Sivasspor’da yapılan olağan genel kurulda Başkan Mecnun Otyakmaz güvence verdi. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen genel heyet saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı. Daha sonra denetim raporları, bilanço ve yeni sezon bütçesi oybirliğiyle aklandı ve kabul edildi.

Sivas Valisi Yılmaz Şimşek burada yaptığı konuşmada Sivasspor’un her zaman yanında olduğunu belirterek kulübe başarılar diledi. Belediye Başkanı Hilmi Alım, yönetimde görev alan yöneticilere teşekkür ederek yeni yönetime başarılar diledi.

Lider Mecnun Otyakmaz daha sonra delegelere hitaben yaptığı konuşmada, “Türk futbol tarihinde 56 yılı geride bırakarak kulübümüzün birlik, beraberlik ve karakterini en özgün şekilde yansıtan bir numaralı değerimizdir. Huzurunuzdayız” dedi. bugün bu sorumluluğu yerine getirmek ve son 3 yılın faaliyetlerini resmi verilerle raporlamaktır.” dedi.

“Örnek bir kulübüz”

Başkan Otyakmaz, Sivasspor’un örnek bir kulüp olduğunu belirterek, “Sivasspor, delegeleri ve yönetim kuruluyla ligimizin örnek camiasıdır. Kulübümüz, UEFA kulüp lisansı sürdürülebilirlik ilkelerine uyan ve mali tablolarını yayınlayan bir kulüptür. Kulübün internet sitesinde her yıl gözden geçirilmekte ve denetlenmektedir.Sivasspor ekonomik krizden etkilenmiş ve gelirlerin Türk Lirası olması, giderlerin büyük bölümünün döviz olması nedeniyle maliyetler öngörülemeyen bir şekilde artmıştır. ve döviz kurundaki büyük artışın etkisi.

“Etkili bir çalışma yürüteceğiz”

Yeni dönemde etkili bir çalışma yürüteceklerini vurgulayan Mecnun Otyakmaz, şöyle devam etti:

“3 yıllık yönetim sürecimizde taraftarlarımıza faaliyetlerimizi tam olarak anlatamadığımız ve etkin bir iletişim kuramadığımız noktasındaki eleştirilere katılıyorum. Çünkü tüm spekülasyonlar ve dedikodular bu boşluğu doldurmuştur. Şunun bilinmesini isterim ki; yeni dönemde aktif ve profesyonel bir irtibat çalışması yürüteceğiz.”

“Büyük işler yapacağız”

Yönetim kurulunda köklü bir değişikliğe gidildiğini açıklayan Otyakmaz, “2004 yılından bu yana Sivasspor’umuzun başkanlığını yapıyorum. Bu dönemde yeteri kadar kötü günlerimiz oldu. Ne kadar sevinçler, hüzünler yaşadık. zaferler ve yenilgiler yaşadım.Birlikte yürüdüğüm arkadaşlarıma emekleri için teşekkür ediyorum.Bu arkadaşlar bana ve kulübümüze kurulan kumpas sonucu tutuklandığımda bu gemiyi terk etmediler ve bu gemiyi düşürmediler. bayrak olaylar sonucu takım çok yoruldu yeni yönetimde yer almayacak kendilerine 20 yıllık dostlukları için şükranlarımı sunuyorum buna çok üzüldüm yeni yönetim Hem Sivasspor’un hem de Sivas iş dünyasının geleceği. Eksiklerimizi giderip yeni bir yönetim anlayışı ortaya koyacağız. Taraftarımızın desteğiyle bu yönetimin çok büyük işler başaracağına şüphem yok” dedi.

“Gururlu ve mutluyuz”

Sivasspor Kulübü’nün 18. lideri olduğunu söyleyen Mecnun Otyakmaz, “Hepimizin bildiği gibi önümüzde çetin bir süreç var. Yeni yönetimimizin ekonomik sorunları bir an önce çözmesi, teknik direktör sorununu çözmesi ve lige geçmesi gerekiyor. transfer.Bunları başarmak için birlik ve beraberliğe ve takviyeye ihtiyacımız var.Camiamızın desteğiyle aşamayacağımız engel kalmaması için çok çalışacağız.Sivasspor’un 19. başkanı olarak 18 başkanla aynı hayali paylaşıyorum. önümde… Zaferlerle ve büyümeyle dolu bir gelecek… Her Sivassporlunun içinde Sivasspor’a hizmet etme arzusu var.Ben ve teknik direktör “Arkadaşlarım, bu fırsata sahip olduğumuz için gururlu ve mutluyuz” dedik.

“Hedefimiz Süper Lig kupasını kazanmak”

Başkan Otyakmaz son olarak hedeflerinin Süper Lig’i kazanmak olduğunu belirterek, “Zor bir dönemde göreve gelirken, Sivasspor’a hizmet ederek geçirdiğimiz bir günden bile pişmanlık duymadığımızın altını çiziyorum. Duyacakları projeler bırakmak istiyoruz. Sivasspor futbol takımının asıl hedefi katıldığı her turnuvayı şampiyon olarak tamamlamak ve eksik kalan Süper Lig kupasını Sivas’a kazandırmaktır.”

Rıza Çalımbay da katıldı

Kongreye Sivas Valisi Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Alım, Sivas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Zeki Özdemir, Teknik Müdür Dilek Çalımbay ve heyetler katıldı.

Yeni yönetim atandı

Tek liste ile yapılan seçimde yeni yönetimle Mecnun Otyakmaz 3 yıllığına yeniden lider seçildi. Otyakmaz başkanlığındaki yönetim kurulu asil üyeleri; Gökhan Karagöl, Bahattin Eken, Mehmet Akif Bağce, Yusuf Bozatlı, İbrahim Emre Mermer, Nurettin Yıldırım, Faruk Taşseten, Burak Özçoban, Erhan Ekici, Deniz Kızılırmak, Kürşad Ceylan, Ömer Yaman, Arif Kaleli ve İsmail Yıldız.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu