Ekonomi

SEE gübrelenebilir et paketleme tepsisini piyasaya sürüyor

Ambalaj analitiği başkanı CHARLOTTE, NC – SEE (NYSE: SEE), protein ambalajı için biyo bazlı, endüstriyel kompostlanabilir bir tepsiyi piyasaya sürerek sürdürülebilir ambalajlamada önemli bir adım attı. 54 adet yenilenebilir ahşap selülozdan üretilen CRYOVAC® marka gübrelenebilir üst sarma tepsisi, taze kümes hayvanları ve kırmızı et için kullanılan geleneksel genişletilmiş polistiren (EPS) tepsilerin yerini alacak şekilde tasarlanmıştır.

Yeni tepsi, SEE’nin sürdürülebilirlik taahhüdü doğrultusunda 30 Ocak – 1 Şubat tarihleri ​​arasında Atlanta’da düzenlenen Uluslararası İş ve Süreçler Fuarı’nda (IPPE) tanıtıldı. Tepsinin malzemesi USDA sertifikalı biyobazlıdır ve besin işleme ekipmanlarının, aşırı sıcaklıkların ve dağıtım zorluklarının taleplerine dayanmasını sağlamak için titizlikle test edilmiştir.

BPI tarafından endüstriyel kompostlanabilirlik sertifikasına sahip olan tepsi, büyük ölçekli kompostlama tesislerinde parçalanabilir. Ek olarak reçine, TÜV Avusturya tarafından toprakta ve denizde biyolojik olarak parçalanabilir olarak sertifikalandırılmış olup, toksik kalıntı bırakmadan doğal olarak ayrışmasına olanak sağlamaktadır.

SEE Amerika Bölgesi Başkanı Tobias Grasso, CRYOVAC® marka gübrelenebilir üst kaplama tepsisinin müşterilerinin çevre ve sürdürülebilirlik hedeflerini destekleyen çığır açıcı bir yenilik olduğunu belirtti. Bu tepsi, SEE’nin tüm ambalajların geri dönüştürülebilir veya yeniden kullanılabilir hale getirilmesini ve geri dönüşüm teknolojisinin geliştirilmesini içeren daha geniş sürdürülebilirlik taahhüdünün bir modülüdür.

Eskiden Sealed Air olarak bilinen SEE, 22 Mali Yılı için SEE Etki Raporu’nda sürdürülebilirlik çabalarının ana hatlarını çizdi ve çöp sahası atıklarının azaltılmasına ve operasyonel sera gazı emisyonlarının azaltılmasına yönelik ilerlemeyi ayrıntılarıyla anlattı. CRYOVAC® gıda ambalajı ve diğer çözüm markalarıyla tanınan şirket, 2025 yılına kadar ambalaj malzemelerinin %100’ünü geri dönüştürülebilir veya yeniden kullanılabilir olarak tasarlamayı ve 2040 yılına kadar küresel operasyonlarında net sıfır karbon emisyonuna ulaşmayı hedefliyor.

2022 yılında 5,6 milyar dolar satış rakamına ulaşan SEE, 120’den fazla ülkede yaklaşık 17.300 çalışanıyla hizmet veriyor. Bu basın bülteni SEE’nin basın bültenine dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu