Haber

Numan Kurtulmuş: Yükselişe doğru ilerliyoruz

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Kapaklı Spor Salonu’nda düzenlenen AK Parti Tekirdağ Genişletilmiş İl Danışma Meclisi Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda konuşan Numan Kurtulmuş, uygulama kurulu toplantılarının seçim öncesi örgütlere “güç verdiğini” söyledi.

Zor bir dönem olan seçim kampanyasına girdiklerini ve bundan sonra saflarını sıklaştırmaları gerektiğini ifade eden Kurtulmuş, “Allah hepinize yüzünüz açık olsun. Hepinize başarılar diliyorum. 2023 seçimleri var. Milletimizin, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yeniden cumhurbaşkanı yapacağına yürekten inanıyoruz. AK Parti’yi açık farkla birinci parti olarak Meclis’e göndererek, Türkiye’nin yüzyılının kapısını sonuna kadar açacaktır” dedi. .

‘BİZİM YAPTIKLARIMIZ VE KARŞISINDAKİLERE BAKIYORUZ’

Kurtulmuş, “Bizim yaptığımız işe bakın, karşıdakilere bakın. Milletimiz zaten bakıyor, farkı görüyor.”

“Bugün biz burada bu çalışmaları yaparken milletvekillerimiz, bakanlarımız, il ve ilçe teşkilatlarımız, herkes, genel merkezdeki arkadaşlarımız herkes bu çalışmalara devam ediyor. Son bir ayda yapılanlardan bahsedecek olursak sanırım. bir kaç saat konuşmamız gerekecekti.Hatırlatma olsun diye. 29 Ekim’de Cumhurbaşkanımızın performansıyla TOGG otomobili Türkiye’ye tanıtıldı.Dünya kamuoyuna tanıtıldı.”

‘BU SADECE BAŞLANGIÇ’

Rusya, Ukrayna, Türkiye ve Birleşmiş Milletler arasında Karadeniz’den tahıl sevkiyatı için anlaşma imzalandığını hatırlatan Kurtulmuş, “Dünya pazarlarına yaklaşık 12 milyon ton tahıl ulaştı. Kötü bir noktaya Putin ‘Ben burayı kesiyorum’ dedi. Bunun üzerine Cumhurbaşkanımız tekrar devreye girdi. Putin ile görüşerek tahıl koridorunu mu açtı? O yaptı. Bu büyük bir başarı” dedi.

Rusya ile Ukrayna arasında esir mübadelesi yapıldığını ifade eden Kurtulmuş, “Aynı şekilde Rusya-Ukrayna Savaşı’nda da Türkiye esir değişimini sağlayabilecek ülke oldu. Ardından Özbekistan’da düzenlenen Türk dünyası ve Türkiye ile Türkiye. büyük emek KKTC’yi Türk Devletleri Teşkilatı toplantısında ilan etti.Türkiye’nin gözlemci devlet olarak buraya dahil edilmesini sağladı.Şunu söyleyeyim.Bu bir başlangıç.Kıbrıs Türk Devleti inşallah önümüzdeki dönemde dünyanın birçok platformunda tanınır hale gelecek ve seferberliği gerçekleştirilecektir” dedi.

‘TEK BİZİM ADAYLARIN KİM OLACAĞI DEĞİL’

“AK Parti ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın büyük bir atılımla yüzünü her geçen gün daha da yükselttiğini” söyleyen Numan Kurtulmuş, “Çalışmakta olan CHP, İYİ Parti, Saadet Partisi, Gelecek Partisi, DEVA Partisi ve Demokrat Parti’dir. Güçlendirilmiş bir parlamenter sistem üzerinde duran ve “Altı Levha” olarak bilinen partiyi eleştirdi.

Görüşmelerde ortak proje bulunmadığını savunan Kurtulmuş, şunları söyledi:

“Sekizinci mi, dokuzuncu mu, onuncu mu bilmiyoruz. Unuttuk. Masa toplantıya devam etti. Konuş Allah’ım. ‘Ortak bir aday göster’ diyorsun. Bir aday mı gösteriyorlar, iki mi aday gösterecekler, daha mı aday gösterecekler, onu da bilmiyoruz ama hep şunu söylüyoruz, bizim derdimiz kimlerin aday olacağı değil, siz hangi fikir ve projeleri ortaya çıkaracaksınız? Bir Recep Tayyip Erdoğan var.Öte yandan şu anda rastgele bir ortak projeden söz edilemeyecek altı artı tablo var.”

‘ZAMAN, GELİŞMELER BİZİM ÜZERİMİZDE’

İç siyasette, dışta, sanayide, üretimde yapılanların bir alt yapı süreci olduğunu belirten Kurtulmuş, “20 yılda bunlar tamamlandı. Şimdi emeği bir adım öteye taşıyoruz. Şimdi emeğimizin adı, amacımızın adı, amacımızın adı, varmak istediğimiz noktanın adı Türk Yüzyılı ve Türk Yüzyılı” “Daha da ileri gidecek ama şunu söylemek isterim. hedefi yok, hedefi yok, varacağı yer yok, bu anlamda hayali, hayali yok. Atılacak adım yok” dedi.

Seçime kadar kurumların çok ciddi çalışması gerektiğini vurgulayan Kurtulmuş, “Zaman bizden, gelişmeler bizden. Dediğim gibi yükselişteyiz. Allah’ın izniyle daha da yükseleceğiz. bu karmaşada nasıl toparlanacaklar bilmiyorum.Ben söyleyeyim Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti’nin bu kadar girdikleri seçimlerde başarılı olmasının birçok sebebi var.Çok çalışıyoruz,projeler üretiyoruz.Sayı kaç? Başarının ardındaki tek sebep Allah razı olsun birincisi insanların gönlüne girmektir Yol yaparsın hastane yaparsın Köprü de kurarsın ama gönüllere girmezsen Milletin anlamı yok.Bu seçimin anahtarı bir adım daha ileri.Gönüllerini kazanmayı başardığımız milletimizin gönlüne girmemeyi başaracağız.Böylece daha çok çalışacağız.Böyle yapanların yanına gideceğiz. gelmeyin, bizi sevmeyenlere sevgiyle yaklaşacağız.” (HABER MERKEZİ)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Ankara nakliyat
istanbul evden eve nakliyat
kartal evden eve nakliyat
istanbul eşya depolama
Başa dön tuşu